Handsaeme Machinery - Machine voor houtskeletbouw (HSB) / prefab elementen

Handsaeme Machinery Houtskeletbouw

Machines voor geautomatiseerde fabrieksproductie van bouwelementen

Onze machines faciliteren de offsite en modulaire productie van onder andere prefab muren, vloeren en dakpanelen. Door de panelen in een fabrieksomgeving te produceren en niet op de bouwsite zelf, kunnen alle onderdelen van het productieproces geoptimaliseerd worden, wat resulteert in hogere rendementen. Er wordt zo ook een veiligere en ergonomischere werkplaats voor de operatoren gecreëerd. 

Naast het samenstellen van houten (HSB) of metalen frames, is het ook mogelijk om deze op dezelfde machine te bekleden met OSB, gyproc, enz ... De complexe patronen om dergelijke constructies te bevestigen worden vereenvoudigd door ze automatisch om te zetten naar een programma vanuit de 3D tekeningen.

De klassieke manier om elementen vast te maken zoals nagelen (spijkeren) en nieten (krammen), kan hier ook uitgebreid worden met schroeven om de verschillende materialen aan elkaar te bevestigen.

Ook voor de verdere manipulatie van de afgewerkte panelen kan automatisatie ingezet worden: draaisystemen, transportsystemen, vlindertafels, etc.

➠ Ontdek de voordelen van machines die indoor gevel productie en houtskeletbouw (HSB) kunnen optimaliseren

➠ DOWNLOAD ONZE HOUTSKELETBOUW BROCHURE 

 

Voordelen Automatische prefab houtskeletbouw (HSB)

  • Zet uw 3D-tekening om naar echte bouwelementen
  • Vereenvoudiging van complexe bevestigingspatronen
  • Ergonomischer werken voor de operatoren