Handsaeme Machinery - UW GARANTIES WANNEER U IN ZEE GAAT MET HANDSAEME MACHINERY

WAAROM VOOR HANDSAEME KIEZEN?


Uw garanties wanneer u in zee gaat met Handsaeme Machinery 

Bedrijfsklare maatoplossing

Bij Handsaeme Machinery gebeurt alles met een persoonlijke aanpak. Wanneer u bij ons aan tafel schuift zijn er geen beperkingen op vlak van conceptontwikkeling of ontwerp. Omdat ons ervaren team van engineers concepten uitwerkt voor allerlei sectoren (tapijt, technisch textiel, hout,...) kunnen we al deze expertise uit verschillende industrieën combineren en inzetten om onze klanten een unieke automatisatieoplossing te bieden.

Handsaeme staat zelf in voor elke etappe van het project. Naast de ontwikkeling, wordt ook de productie van de onderdelen, alle elektrische werken en het programmeren van de software inhuis verzorgd. Ons ervaren team staat daarnaast ook in voor de wereldwijde plaatsing, opstart en after sales service van de installaties. Als compacte organisatie kunnen wij erg flexibel inspelen op de noden van onze klanten.

Productie-efficiëntie door automatisatie en robotisering

Zo werken wij,  in nauw overleg met de klant, op maat gemaakte machines en automatisaties uit die het productieproces efficiënter maken. Wij zorgen er niet alleen voor dat de productie optimaal wordt, maar zorgen ook voor een veiligere en ergonomische werkomgeving. Vanaf het ontwerp en de ontwikkeling van de machine wordt er naar de best mogelijke oplossing gezocht om het rendement van de productie te verhogen en de productietijd te verlagen. Wij kunnen het aanvoeren, heffen en afvoeren van de producten allemaal automatiseren waardoor de veiligheid en de productie-efficiëntie stijgen en uw kosten verlagen. 

Na de succesvolle implementatie van enkele procesautomatisaties waarbij gebruik werd gemaakt van een robot, zijn we in april 2022 officiële partner van Kuka Systems geworden en kunnen we inventieve robot applicaties integreren voor vooruitstrevende en doorgedreven automatisatieconcepten.

Innovatie-gericht

Bij Handsaeme Machinery zetten we volop in op innovatie en het gebruik van nieuwe technieken. Ons doel is onze klanten hoogtechnologische en intelligente machines van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden zodat zij de concurrentie met lageloonlanden kunnen voorblijven. Door de machines door middel van artificiële intelligentie zelflerend te maken blijven we steeds zoeken naar nieuwe en verbeterde processen die tegemoet komen aan de actuele uitdagingen van de huidige markt om zo de winstgevendheid van de klant te verhogen. 

Zakelijke financiering

Handsaeme is wereldwijd actief in de automatisering van verschillende processen. Door ons uitgebreid klantenportfolio en onze jarenlange ervaring en expertise kunt u erop vertrouwen dat uw project bij ons in goede handen is! Bovendien kunnen wij u een financieringsplan voorstellen via onze partner Siemens Financial Services en u een totaaloplossing bieden voor uw investering. Op die manier streven wij naar een langtermijnrelatie met al onze klanten. 

ZOEKT U EEN PARTNER VOOR AUTOMATISATIE?
CONTACTEER ONS !

Tapijt en Technisch Textiel

Mail  jonas.beernaert@handsaeme.be     

Tel.   +32 492 355 299

Hout

Mail  tom.catteeuw@handsaeme.be     

Tel.  +32 493 869 707

Speciale machines

Mail  olivier.handsaeme@handsaeme.be     

Tel.   +32 51 30 15 95

 

www.automatisering-info.be