Handsaeme Machinery - Wat kan Handsaeme Machinery voor u doen?

Handsaeme Machinery is de langetermijnpartner voor uw automatiseringsplannen


West-Vlaamse machinebouwer

Handsaeme Machinery is een West-Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van kwaliteitsmachines. Bij ons kan u rekenen op een persoonlijke aanpak van bij de engineering tot na de opstart van uw machine. 

We zijn wereldwijd actief in de automatisering van diverse sectoren, waaronder de tapijt- en textielindustrie en de houtsector. Onze focus is het automatiseren van bepaalde handelingen in een productieproces, o.a. 

Snijden / Rollen / Verpakken / Transporteren / Vastmaken / Inspecteren / Meten  / ...

 

Onze waarden

We leunen altijd op 3 pijlers doorheen al onze projecten:

  • Innovatie
  • Flexibiliteit & maatwerk
  • Veiligheid & gebruiksgemak

Bij Handsaeme Machinery zijn er geen beperkingen op vlak van conceptontwikkeling of ontwerp; wij overlopen samen met u de designmogelijkheden en de bijhorende budgetten. Onze ingenieurs, uw projectleiders, gaan in continu overleg met u als klant en gebruiker tijdens het ontwerpproces.

➠ BEKIJK ONZE REFERENTIEPROJECTEN
TAPIJT    |    TECHNISCH TEXTIEL    |    HOUT    |    UNIEKE AUTOMATISATIES

Onze geschiedenis

Video: 3 generaties passie voor techniek

 

Onze missie

Ons doel is kwalitatieve en innovatieve machines te ontwikkelen voor het automatiseren en optimaliseren van uw productieapparaat en uw werkomgeving veiliger maken.

Onze visie

Handsaeme Machinery wil blijvend de sterke partner te zijn op de internationale markt voor innovatieve oplossingen in de machinebouw waarbij productie-efficiëntie, gebruiksgemak en veiligheid centraal staan.

Wij streven ernaar steeds de meest geavanceerde technieken en technologieën toe te passen. Op deze manier dragen wij toe aan een langetermijnsrelatie met onze klanten, medewerkers (onze Einsteins) en leveranciers.

Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. (A. Einstein)
Handsaeme Machinery is ook te vinden op www.machinebouw-info.be.